نشست داوطلبان سلامت متخصص ادارات در سازمان تامین اجتماعی
در نشست داوطلبان سلامت متخصص ادرات تاکید شد: تشخیص به موقع علایم استرس شغلی راهکاری مهم در درمان فرسودگی شغلی 98/5/13
کارشناس جلب مشارکت مردمی شبکه بهداشت از برگزاری کارگاه آموزشی مقابله با فرسودگی شغلی ویژه داوطلبان سلامت متخصص ادارات در سازمان تامین اجتماعی کازرون خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، در این نشست معاون بهداشتی این شبکه ضمن تشکر از عملکرد مطلوب سازمان تامین اجتماعی طی اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون، گفت: دستاورد این طرح تا کنون، شناسایی پنج هزار و 700 نفر بیمار جدید مبتلا به پرفشاری خون در شهرستان کازرون است.
"زهرا طهماسبی" با اشاره به همکاری های داوطلبان سلامت متخصص ادارات در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون، خواستار تعامل بیشتر آنها با شبکه بهداشت و درمان در راستای ارتقا سطح آگاهی مردم پیرامون عوامل خطر و راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری فشارخون بالا، شد.
کارشناس مسوول واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهید پیرویان نیز ضمن تبریک سالروز پیوند آسمانی مولی الموحدین حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، مهمترین چالش گروه سنی 18 تا 29 سال را داشتن ازدواج سالم و پایدار، پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی و رفتارهای پرخطر و آموزش مهارتهای اجتماعی نام برد.
"زهرا داودی" با بیان اینکه اولین علت مرگ و میر جوانان در کشور و شهرستان کازرون سوانح و حوادث ترافیکی است، بر ارایه آموزش مستمر به جوانان در راستای کاهش بروز سوانح و حوادث ترافیکی، خود مراقبتی و داشتن زندگی سالم تاکید کرد و خواستار همکاری ادارات مرتبط با حوزه سلامت جوانان در ایجاد فضای مناسب به منظور آموزش این گروه سنی، توسط کارشناسان شبکه بهداشت شد.
در ادامه "شهره خسروی" کارشناس جلب مشارکت مردمی این شبکه نقش داوطلبان سلامت متخصص ادارات را در نشر پیام های بهداشتی کلیدی خواند و از آنها خواست با جدیت بیشتر در ارتقا سطح سلامت جامعه گام بردارند.
کارشناس مسوول واحد سلامت روان شبکه بهداشت نیز گفت: از جمله علایم فرسودگی شغلی احساس فشار و کسالت در محیط کار، خستگی عاطفی و نگرش منفی در پاسخ به دیگران و فرسودگی روحی و جسمی ناشی از فشارهای روانی و استرس های شغلی است.
"طاهره قنبریان" مرحله اخطار، مقاومت و واماندگی را از مراحل استرس شغلی دانست و از جمله گروههای مستعد ابتلا به فرسودگی شغلی را مدیران و مسوولان ارشد، افراد سلطه طلب، کارکنان فداکار و متعهد به سازمان و افرادی که سازمان را جایگزینی برای زندگی اجتماعی خود می دانند، نام برد.
این کارشناس سلامت روان با بیان اینکه راههای پیشگیری از فرسودگی شغلی شامل راهکارهای شخصی، سازمانی و اجتماعی است افزود: از مهمترین راهکارهای شخصی پیشگیری از فرسودگی شغلی می توان به شناخت ریشه های مشکل و کاهش آنها و تصحیح و تعبیر شخصی از فعالیتهای ایجاد کننده استرس اشاره کرد.
نظر دهید