(کارشناس بهداشت محیط):
- نظارت مستمر بر ثبت به موقع مراقبتهای بهداشت محیط خانوارها توسط بهورزان و مراقبین سلامت در سامانه سیب و پیگیری به منظور ارتقاء پوشش شاخصهای مذکور به میزان 100%
- برنامه ریزی، نظارت و پایش مستمر آرایشگاههای زنانه، سالن های زیبایی و اماکن عمومی مشابه و اقدام قانونی در خصوص تخلفات بهداشتی در این زمینه
- پایش در خصوص اجرای صحیح و مستمر برنامه های: طرح ضربت، بسیج سلامت نوروزی و مناسبتهای خاص نظیر: ماه مبارک رمضان، عید قربان، ایام محرم و صفر، ارتحال حضرات مام(ره) ، راهیان نور و نظارت بر ثبت بازرسیهای مذکور در سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط
- بررسی نیاز های آموزشی بازرسان بهداشت محیط و پیگیری درخصوص برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت برای آنان
- پیگیری و نظارت بر اجرای برنامه های بهداشت مساجد و اماکن مذهبی، ، بهداشت محیط عشایر، اماکن عمومی بین راهی و تالارهای پذیرایی و انجام مکاتبات
- نظارت تخصصی و دوره ای بر فعالیتهای کارشناسان بهداشت محیط، مراقبین سلامت و بهورزان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت
(کارشناس ارشد بهداشت مواد غذایی):
- پیگیری برنامه سامانه سامح و نظارت مستمر بر عملکرد بازرسان بهداشت محیط به منظور ثبت فعالیتها در سامانه مذکور مطابق اهداف مشخص شده در تفاهم نامه و برنامه عملیاتی
- پیگیری برنامه آمار واحد و جمع بندی و ارسال به موقع آمار فعالیتهای واحد به استان، تجزیه و تحلیل شاخصهای آماری و ارسال پسخوراند به واحدهای تابعه، تهیه پنل شاخصهای واحد بهداشت محیط
- نظارت بر بهداشت محیط بیمارستانها، مراکز بهداشتی درمانی، مطبها و پیگیری جهت مدیریت مناسب پسماندهای عفونی
- نظارت بر عملکرد آموزشگاه بهداشت اصناف و دفتر خدمات سلامت شهرستان ، بازدید به موقع از فعالیتهای آنها و ارسال پسخوراندهای لازم
- نظارت بر بهداشت محیط اماکن عمومی خاص از جمله: زندان، کشتارگاه دام، پایانه های مسافربری، پمپ بنزین، پارکها، اردوگاهها، پادگانهای نظامی و اماکن مشابه و انجام مکاتبات مربوطه
- پیگیری برنامه کنترل دخانیات و مکاتبه به منظوراقدام قانونی در خصوص مراکز متخلف
- نظارت تخصصی و دوره ای بر فعالیتهای کارشناسان بهداشت محیط ، مراقبین سلامت و بهورزان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت
(کارشناس ارشد صنایع غذایی):
- پیگیری مستمر شکایات واصله از سامانه بهداشت 190 و ثبت به موقع نتیجه اقدامات انجام شده در سامانه مذکور- ارتقاء پوشش رسیدگی به شکایات موضوع سامانه بهداشت 190 مطابق با اهداف تفاهم نامه به میزان 2.5 مورد در هر 1000 نفر جمعیت – ثبت به موقع موارد طغیان بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی در پورتال کشوری
- پیگیری کلیه امور مربوط به بهداشت مواد غذایی، برنامه ریزی و نظارت بر جمع آوری اقلام غیر مجاز، نظارت بر بهداشت واحدهای صنفی تولید لبنیات سنتی و اقدام قانونی در خصوص مراکز غیر مجاز تولید و عرضه انواع لبنیات سنتی- کنترل نمک مصرفی و همچنین عدم استفاده از جوش شیرین در نانواییها و سایر صنوف مشابه - نظارت بر استفاده از تجهیزات سنجش پرتابل در بازرسیها توسط بازرسان بهداشت محیط مطابق با اهداف تفاهم نامه
- پیگیری برنامه کالاهای سلامت محور – برنامه ریزی و نظارت بر مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی ، باشگاههای ورزشی ، مراکز عرضه مکملهای رژیمی و شرکت در تیمهای نظارت مشترک با سایر ادارات عضو و ارسال آمار مربوطه به استان
- تشکیل پرونده و انجام مکاتبات در خصوص شکایات و تخلفات بهداشتی موضوع ماده 688 قانون مجازات اسلامی- مکاتبه و پیگیری پرونده های تخلفات بهداشتی در حیطه تعزیرات حکومتی تا حصول نتیجه و صدور رای نهایی از مراجع قضایی
- پیگیری برنامه بهداشت محیط مدارس و خوابگاههای دانشجویی و برنامه ریزی به منظور بازرسی مستمر از تمامی مدارس،بوفه ها و شیر مدارس،پانسیونها و خوابگاههای دانشجویی- آموزش نحوه مقابله با ریزگردها در مدارس و دانشگاهها و انجام مکاتبات لازم با ادارات آموزش و پرورش ، دانشگاهها و سایر ادارات مربوطه
- نظارت تخصصی و دوره ای بر فعالیتهای کارشناسان بهداشت محیط ، مراقبین سلامت و بهورزان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت