01 دی 1403

  • 1403/09/20
  • - تعداد بازدید: 109
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان کازرون

برگزاری وبینار آموزشی آشنایی با روغن های خوراکی ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان کازرون

وبینار آموزشی با موضوع آشنایی با روغن های خوراکی، شیوه مصرف و نگهداری آنها، ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان کازرون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهید "پیرویان" این شهرستان با اشاره به پویش ملی تغذیه سالم از هفدهم تا سی ام آذر با شعار "روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم"، گفت: انتخاب روغن باید متناسب با کاربری مصرف خانوار باشد و برای سرخ کردن، از روغن های مخصوص سرخ کردنی و برای پخت و پز و سالاد روغن هایی مانند زیتون، کانولا و روغن مخلوط استفاده شود.

"سعیده شاه امیریان" با بیان اینکه روغن مخلوط دارای درصد کانولای بیشتر ارجحیت مصرف دارد، افزود: هنگام خرید روغن ها باید به تاریخ تولید و انقضا روغن، نام و نوع فرآورده، وجود علامت استاندارد روی بطری، انتخاب روغن های دارای چربی اشباع کم و ترانس کم یا صفر توجه و روغن هایی که در فروشگاهها دور از نور و حرارت قرار دارند، خریداری شود./س.تدینی

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 114413

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید