• 1399/11/15
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون

نظارت بر اجرای طرح محله محور شهید حاج "قاسم سلیمانی" از سوی ناظر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

1399/11/15

رییس شبکه بهداشت و درمان کازرون از انجام دومین دوره پایش طرح محله محور شهید حاج "قاسم سلیمانی" در این شهرستان از سوی ناظر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، دکتر "بندر برامکی" گفت: کارشناس مسوول آموزش بهورزی معاونت بهداشت دانشگاه با حضور در ستاد مرکز بهداشت شهید "پیرویان" شیوه اجرای طرح شهید سلیمانی را بر اساس چک لیست نظارتی ارزیابی کرد.

او افزود: "فرانک فتحی" همچنین از مرکز خدمات جامع سلامت "قدس" بازدید و شیوه انجام رهگیری بیماران کرونا مثبت و افراد در تماس نزدیک با آن ها را از سوی تیم های رهگیری بررسی کرد.س/تدینی