• 1401/12/27

تجلیل از کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون به مناسبت روز جهانی "رژیم درمانگر"

1401/12/27

در آیینی به مناسبت روز جهانی "رژیم درمانگر" از کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، در این آیین سرپرست شبکه با بیان اینکه

تغذیه سالم تاثیر شگرفی در سلامتی و پویایی جامعه دارد، گفت: کارشناسان تغذیه یکی از مهره های کلیدی

سیستم بهداشتی کشور در راستای پیشگیری و درمان بیماری ها و ارتقای سطح سلامتی افراد جامعه محسوب می شوند.

دکتر "محسن معینی" افزود: خدمات ارزشمند کارشناسان تغذیه در کمک به آحاد جامعه برای ایجاد تغییرات مثبت و قابل توجه در سبک زندگی در طی سالیان اخیر، بر کسی پوشیده نیست.

او با تاکید بر اینکه هر فرد برای داشتن زندگی سالم، نیازمند مشاوره و استفاده از راهنمایی های یک کارشناس تغذیه است، از زحمات یک ساله کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت در راستای ارتقای شاخص های تغذیه جمعیت هدف، قدردانی کرد.

%
  • گروه خبری :