روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون
برگزاری وبینار آموزشی "عبور از کرونا با تغذیه سالم" ویژه کارکنان و دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون
1399/11/03
کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون از برگزاری وبینار نقش تغذیه سالم در عبور از کرونا ویژه کارکنان و دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، "سعیده شاه امیریان" گفت: مصرف چشمگیر تنقلات پرچرب، پرنمک و شیرین به دلیل افزایش مدت زمان حضور در خانه در شرایط بحران کرونا همراه با کاهش تحرک بدنی زمینه اضافه وزن و چاقی را فراهم نموده است.
او ضمن برشمردن گروه های اصلی غذایی به نقش موثر تغذیه سالم در تقویت سیستم ایمنی اشاره و اضافه کرد: مصرف غلات سبوس دار، گوشت های کم چرب و حبوبات، لبنیات پروبیوتیک، مصرف انواع میوه و سبزیجات رنگارنگ حاوی ویتامین C، فولیک اسید، آهن و منیزیم به میزان 5 واحد در روز جهت تامین ویتامین ها و املاح معدنی و تقویت سیستم ایمنی ضروری است.
شاه امیریان ضمن توصیه به پرهیز از مصرف فست فودها و غذاهای پرچرب، بر رعایت نکات تغذیه ای در مراحل طبخ و تهیه غذا، استفاده از میان وعده های طبیعی نظیر لبنیات کم چرب، میوه ها و سبزیجات، مغزدانه های کم نمک، مصرف مایعات کافی به میزان 6 تا 8 لیوان در روز همراه با فعالیت بدنی به میزان دست کم 150 دقیقه در هفته تاکید کرد.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه چاقی شانس ابتلا به کرونا را افزایش می دهد افزود: با پیروی از الگوی تغذیه ای مناسب، می توانیم تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کنیم.
گفتنی است این وبینار آموزشی برای 80 نفر از دانشگاه سلمان فارسی، هلال احمر، کمیته
امداد امام خمینی (ره) و برخی ادارات شهرستان برگزار شد.
نظر دهید