سایت دانشگاه
سامانه سلامت نگار
نسخه الکترونیک تامین اجتماعی
سامانه بیمه سلامت
نقشه سایت
معرفی شبکه
ریاست و معاونین
نقشه شهرستان
منشور اخلاقی
واحدهای مرکز
واحد فناوری اطلاعات
واحد آموزش سلامت
واحد تغذیه
واحد روابط عمومی
واحد بهداشت محیط
واحد بیماریهای غیرواگیر
واحد تجهیزات پزشکی
واحد آمار
واحد سلامت خانواده
واحد امور مالی
گروه توسعه شبکه
واحد بهداشت حرفه ای
آموزشگاه بهورزی
بیمارستان ها
خدمات قابل ارائه
مشاهده نتایج آزمایشات
معاینات بدو استخدامی
خدمات قابل ارائه
سامانه ها
سامانه درگاه
سامانه فیش حقوقی
سامانه حضور و غیاب
سامانه طرح و پیام آور
سامانه جامع سلامت محیط و حرفهای(سامح)
سامانه نقل و انتقلات
سامانه دفتر الکترونیک آموزش سلامت
سامانه پیگیری هزینه های بیمه تکمیلی
سامانه سیب
سامانه تجویز و توزیع شیر مصنوعی
درگاه ملی مجوزها
سامانه مشاوره شیردهی
راهنمای مراجعین
شماره تماس پزشکان
شماره تماس واحدهای محیطی
پرسش های متداول
معرفی خدمات مراکز شهری
تماس با ما
شماره تماس واحدهای ستادی
سامانه 118
ارتباط با ما
02 دی 1403
صفحه اصلی
مسابقه واحد تغذیه
نام ونام خانوادگی :
کد پرسنلی :
شماره تماس :
نام محل خدمت
1. کدام گزینه در کاهش جذب روغن در هنگام سرخ کردن موثر است؟
الف)کاهش اندازه مواد غذایی
ب)سرخ کردن عمیق
ج)افزایش مدت سرخ کردن
د)خنک کردن سریع مواد غذایی سرخ شده
2. در چه صورت می توانیم مجدد از روغن¬های سرخ کردنی استفاده کنیم؟
الف)تغییر بو روغن
ب)دود کردن روغن
ج)سرخ کردن طولانی مدت
د)عدم تغییر رنگ روغن
3.کدامیک از گزینه ها از موارد مصرف روغن زیتون بکر و فرابکر نیست؟
الف)پخت و پز
ب)سالاد
ج) سرخ کردن
د) همه موارد
4. کدام مورد علت عدم توصیه به مصرف روغن دنبه نمی باشد؟
الف)کلسترل بالا
ب)اسید چرب اشباع
ج)عدم وجود اسید چرب ضروری
د)بو و طعم روغن
5.برای سرخ کردن مواد غذایی کدام روغن مناسب است؟
الف)روغن نباتی جامد
ب)روغن مخصوص سرخ کردن
ج)روغن پیه و دنبه
6.کدام روغن به عنوان منبع خوب امگا3 شناخته می شود؟
الف)روغن افتابگردان
ب)روغن کانولا
ج)روغن کنجد
د)روغن نباتی هیدروژنه
7.در کدام یک از روغن های زیر کسترول وجود دارد؟
الف)روغن حیوانی
ب)روغن زیتون
ج)روغن افتابگردان
د)روغن سویا
8.روغنی را برای خرید انتخاب میکنیم که همه موارد زیر را داشته باشد بجز:
الف)دارای چربی اشباع بالا باشد
ب)دارای چربی ترانس پایین باشد
ج)مایع باشد
د)تاریخ انقضای آن نگذشته باشد
9.روغن باقی مانده را چگونه دور بریزیم؟
الف)در خاک باغچه ریخته
ب)در سینک ظرفشویی می ریزیم
ج)در بطری در بسته می ریزیم
د) در سطل زباله می ریزیم
10.علت عدم توصیه به مصرف روغن های کنجد کارگاهی کدام گزینه است؟
الف)بوجاری نکردن کنجد ها
ب) حرارت کافی ندیدن
ج)عدم اطمینان از سلامت دانه ها
د)همه موارد
ریکپچا 2
ارسال
امور هیئت علمی
مراکز خدمات جامع سلامت
اماکن آموزشی و دانشجویی
امور کاکنان
امور درمانی
دانش آموختگان