03 آذر 1403

  • 1401/01/22
  • - تعداد بازدید: 203
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کازرون

واحدهای صنفی حساس و عرضه کننده مواد غذایی زیر ذره بین بازرسان سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان کازرون

1401/01/22


طرح تشدید نظارت کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون بر رعایت موازین بهداشتی در واحدهای صنفی عرضه مواد غذایی، در ماه مبارک رمضان اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهید پیرویان گفت: بازرسان سلامت محیط و بازرسان اداره صمت و اتاق اصناف در قالب تیم های سه نفره، ضمن بازدید از واحدهای صنفی حساس نظیر شیرینی فروشی ها، نانوایی ها و واحدهای عرضه آش و حلیم، مواردی مانند رعایت پروتکل های بهداشتی، وضعیت بهداشتی و سلامت مواد غذایی، بهداشت فردی و بهداشت ابزار و تجهیزات کار را بررسی می کنند.

 
 

مهندس "اکرم عفیفیان" ضمن تاکید بر اعمال برخورد قانونی با واحدهای صنفی متخلف، از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، موارد را در تماس با سامانه تلفنی 190 رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 57911
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید