روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون
نشست کمیته برون بخشی تغذیه در سلامت جوانان در شبکه بهداشت و درمان کازرون
1399/11/29
نشست کمیته برون بخشی "تغذیه در سلامت جوانان" در دفتر رییس شبکه بهداشت و درمان کازرون برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، رییس شبکه با بیان اینکه مقوله امنیت غذایی شامل حفظ سلامت مواد غذایی در چهار مرحله تولید، نگهداری، توزیع و مصرف غذای سالم است، گفت: عوامل خطر تغذیه نامناسب از مهمترین علل بیماری های غیرواگیر در کشور ما به شمار می رود.
دکتر "بندر برامکی" افزود: بخشی از مشکلات تغذیه ای به دلیل اطلاعات ناکافی افراد در زمینه الگوی صحیح تغذیه ای، عوارض تغذیه ناسالم و اهمیت تغذیه در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر است و آموزش نقش بسزایی در ارتقای سلامت گروه سنی جوانان دارد.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان نیز با اشاره به نیاز بدن به دریافت مواد غذایی سالم، بر ضرورت آگاهی بخشی خانواده ها در زمینه رعایت اصول تغذیه ای مناسب و گنجاندن مواد غذایی مفید در برنامه غذایی با توجه به شرایط اقتصادی خانواده ها تاکید کرد.
"زهرا طهماسبی" با اشاره به اهمیت نهادینه شدن عادات تغذیه ای مناسب از دوران کودکی افزود: رسالت ما متولیان حوزه بهداشت، حفظ و ارتقای سلامت همه گروه های سنی به ویژه گروه سنی جوانان به عنوان نیروهای مولد جامعه است.
در ادامه کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت شهید "پیرویان" اضافه کرد: چاقی،کمبود ریزمغذی و الگوی ناصحیح تغذیه ای مانند مصرف زیاد قند، نمک، چربی و مصرف ناکافی سبزی ها و میوه جات از مهمترین مشکلات تغذیه ای جوانان است.
"سعیده شاه امیریان" با بیان اینکه شرط اصلی سالم زیستن حفظ تعادل، تنوع و تناسب در مصرف مواد غذایی است، گفت: با بهبود الگوی تغذیه ای می توان به میزان 50 درصد بیماری های قلبی عروقی، 20 تا 30 درصد سرطان ها و 80 درصد بیماری دیابت را پیشگیری و کنترل کرد.
این نشست با حضور جمعی از نمایندگان دانشگاه ها و پادگان های شهرستان برگزار و مقرر شد ضمن تهیه محتواهای آموزشی در زمینه الگوهای صحیح غذایی، وبینارهای آموزشی نیز برای دانشجویان و سربازان از سوی واحد تغذیه مرکز بهداشت شهید پیرویان برگزار شود.
نظر دهید