• 1399/04/15
  • - تعداد بازدید: 117
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراکز طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی زیر ذره بین نظارت بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان کازرون

1399/04/15

کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون نظارت بر مراکز طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی را تشدید کرده اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط این شبکه گفت: با توجه به اوج گیری شیوع کروناویروس و افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کووید19 در هفته های اخیر، کارشناسان بهداشت محیط از مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی مانند رستوران ها، فست فودها و غذاهای بیرون بر بازدید می کنند.

 
 

مهندس "محمد احمدی" افزود: در این بازدیدها ضمن بررسی وضعیت بهداشتی واحدهای عرضه مواد غذایی، بر ضرورت رعایت دستورالعمل های بهداشتی مانند حفظ فاصله فیزیکی، گندزدایی مستمر محیط، استفاده از وسایل حفاظت فردی به ویژه ماسک و استفاده از دستگاه کارتخوان به جای دریافت وجه نقد تاکید می شود.

این کارشناس بهداشت محیط با تاکید بر اینکه رستوران ها و فست فودها فقط مجاز به عرضه غذا به طریق بیرون بر هستند به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، موارد را در تماس با سامانه 190 رسیدگی به شکایات بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 26040
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید