• 1398/10/08
  • - تعداد بازدید: 76
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان تاکید شد: شست و شوی مرتب دست ها راهی موثر در پیشگیری از بروز بیماری آنفلوآنزا

1398/09/27

کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید پیرویان کازرون از نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی در فرمانداری شهرستان، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی رییس این شبکه بهداشت و درمان با اشاره به اهمیت پیشگیری از بیماری آنفلوآنزا، بر انجام واکسیناسیون برای گروه های در معرض خطر از جمله کودکان 6 ماه تا پنج سال، مادران باردار، افراد بالای 65 سال و بیماران با ضعف سیستم ایمنی تاکید کرد.

 
 

دکتر "بندر برامکی" از اداره آموزش و پرورش خواست در راستای پیشگیری از بروز بیماری آنفلوآنزا، آموزش های لازم پیرامون رعایت بهداشت فردی و شستشوی مرتب دست ها توسط مربیان بهداشت مدارس به دانش آموزان ارایه شود.

در ادامه کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید پیرویان ضمن بیان مصوبات جلسه پیشین این کارگروه در خصوص پیگیری مکان جدید دفن زباله شهر کازرون، به مواردی از جمله مبارزه با جوندگان و سگ های ولگرد در سطح شهر و نظارت بر بهداشت مخازن آب آشامیدنی با توجه به بارندگی های اخیر و احتمال کدورت آب چشمه ساسان، اشاره کرد.

"محمد احمدی" گفت: نظارت کارشناسان سازمان شهرداری و اداره محیط زیست بر محل ذخیره زباله های بازیافتی، با توجه به آغاز طرح بازیافت زباله توسط شهرداری کازرون، و تسریع در روند نرده کشی واحد پیش سرد کشتارگاه شهر کازرون توسط شهرداری، از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

 
 

این نشست با حضور "امیرحسین مرادی" معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری کازرون، "مجتبی نوروزی" کارشناس واحد مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت شهید پیرویان و سایر اعضا برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 15472
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید