شبکه بهداشت و درمان کازرون
برگزاری کمیته برنامه ریزی اجرای پویش ملی تغذیه در مرکز بهداشت شهید پیرویان کازرون
کمیته درون بخشی برنامه ریزی اجرای پویش ملی تغذیه با حضور "زهرا طهماسبی" معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان کازرون برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهید "پیرویان" هدف از اجرای این پویش را اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و افزایش سواد تغذیه ای جامعه در زمینه مصرف روغن های مناسب برشمرد و گفت: شعار امسال پویش ملی تغذیه از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به دلیل رواج برخی باورهای نادرست در جامعه در زمینه مصرف روغن ها، "روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم" انتخاب شده است.
"سعیده شاه امیریان" با بیان اینکه این پویش از هفدهم تا سی ام آذر در سراسر کشور اجرا می شود، افزود: انتخاب روغن و چربی مناسب در سبد مصرفی خانوار به پیشگیری از بیماری های غیر واگیر کمک شایانی می کند.
او ضمن توصیه به جایگزین کردن روغن های مایع گیاهی با روغن های جامد حیوانی و گیاهی و نیمه جامد، اضافه کرد: بهتر است روش های بخارپز، آب پز و کبابی جایگزین سرخ کردن شود، اما در صورت نیاز به سرخ کردن، از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود.
این کارشناس بهبود تغذیه با بیان اینکه روغن زیتون از جمله روغن های ممتاز به حساب می آید، گفت: روغن کانولا نیز به دلیل دارا بودن نسبت مناسب امگا 6 به امگا 3، انتخاب مناسبی برای پخت و پز محسوب می شود.
این نشست با حضور کارشناسان واحدهای ستادی مرکز بهداشت برگزار و برنامه های پیشنهادی این پویش نیز ارایه شد./س.تدینی
نظر دهید