03 آذر 1403

  • 1401/03/30
  • - تعداد بازدید: 222
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کازرون

آشنایی پزشکان خانواده، مراقبین سلامت و بهورزان شبکه بهداشت و درمان کازرون با اصول ارزیابی تغذیه در گروه های آسیب پذیر

1401/03/30


پزشکان خانواده، مراقبین سلامت و بهورزان شبکه بهداشت و درمان کازرون با اصول ارزیابی تغذیه در گروه های آسیب پذیر به ویژه مادران سنین باروری آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس مسوول واحد تغذیه مرکز بهداشت شهید "پیرویان" این شهرستان با اشاره به اهمیت تغذیه در زنان باردار و شیرده، گفت: با توجه به مشکلات رایج دوران بارداری مانند تهوع و استفراغ، یبوست و پیکا (ویار دوران بارداری)، داشتن برنامه غذایی منظم و گنجاندن انواع گروه های غذایی در وعده های اصلی غذایی اهمیت بسزایی دارد.

 
 

"سعیده شاه امیریان" نیازهای اساسی زنان در سنین باروری را مصرف منابع آهن، فولیک اسید و کلسیم برشمرد و بر ضرورت انجام مکمل یاری در گروه های سنی مختلف تاکید کرد.

او با بیان اینکه در دوران سالمندی برخلاف دوران بزرگسالی مشکل اصلی سالمندان کاهش وزن و لاغری است، افزود: مصرف روزانه دست کم 8 لیوان مایعات، توجه به مصرف پروتئین با کیفیت بالا، مصرف منابع کلسیم و توجه به مصرف مکمل ویتامین D در این سنین اهمیت فراوانی دارد.

 
 

شیوه ارجاع بیماران نیازمند به مشاوره تغذیه به کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت و پیگیری مراقبت های بعدی آنان از دیگر محورهای مورد بحث در این وبینار آموزشی بود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 62279
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید