• 1399/05/27

فراخوان بهترین پیشنهاد جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا

به استحضار می رساند معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا با هدف ایجاد هماهنگی، تعامل و هم افزایی دستگاه ها و سازمان های متولی و تمامی گروه های سنی جامعه و ضرورت مشارکت همگانی به منظور قطع زنجیره بیماری کووید 19 اقدام به انجام فراخوان " ایده ها و خلاقیت های پیشنهادی جهت تغییر سبک زندگی در زمان شیوع کرونا" به صورت استانی نموده است. لذا خواهشمند است دستور فرمایید با توجه به توانمندی ها و ظرفیت های موجود، نسبت به اطلاع رسانی به تمام گروه های هدف زیربط اقدام شود. مزید استحضار است آخرین مهلت ثبت نام در فراخوان مذکور 20 مرداد 99 می باشد و به نفرات برگزیده جوایز نفسی اهداء می گردد. علاقه مندان در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق شماره تلفن و یا فاکس با ستاد برگزاری به شرح ذیل تماس حاصل فرمایند.
شماره موبایل: 09174286685
شماره فاکس: 53312505