• 1402/08/28
استعلام مدرک تحصیلی کارکنان دانشگاه

به آگاهی می رساند، به استناد بخشنامه شماره 68280 مورخ 7 / 12 / 1400 سازمان اداری و استخدامی کشور و نامه شماره 124375 مورخ 10 / 4 / 1402 سازمان بازرسی کل کشور (منطقه 3 و بازرسی کل استان فارس) در خصوص استعلام الکترونیکی مدرک تحصیلی کارمندان دولت در راستای اهداف دولت الکترونیک و حفظ یکپارچگی شبکه ملی اطلاعات، حذف اخذ کپی مدرک تحصیلی، جلوگیری از جعل و کاهش مراجعات ارباب رجوع از تاریخ ابلاغ این بخشنامه مدرک تحصیلی داوطلبان استخدام و سایر کارمندان، از طریق سامانه استعلام مدرک تحصیلی به آدرس زیر صورت پذیرد و واحد ها از استعلام کتبی در این زمینه یا مطالبه کپی مدرک تحصیلی اجتناب نمایند.

1- شایان ذکر است؛ از این پس سامانه مذکور تنها مرجع دریافت مدارک تحصیلی کارمندان در هر مقطع تحصیلی خواهد بود. بنابراین خواهشمند است دستور فرمایید مفاد بخشنامه مذکور اطلاع رسانی گردد.
2- تمامی مدارک تحصیلی اعمال شده در احکام کارگزینی سال 1401 مجدداً از طریق سامانه رسمی استعلام مدرک تحصیلی مورد بررسی قرار گیرد و در صورت وجود هر گونه دانشنامه جعل، مراتب در اسرع وقت به مدیریت منابع انسانی دانشگاه جهت پیگیری منعکس گردد.
آدرس سامانه استعلام: https://estelam-madarek.ir
  • گروه خبری : اطلاعیه ها