• 1398/08/12

کسب رتبه سوم کشوری رشته نهج البلاغه توسط کارمند شبکه بهداشت و درمان کازرون در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور

بهداشتکار دهان و دندان مرکز خدمات جامع سلامت روستای امامزاده "سید حسین" موفق به کسب مقام سوم رشته نهج البلاغه در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، رییس این شبکه ضمن اعلام این خبر گفت: در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد، "رضا میرزایی" توانست در بخش معارف قرآنی رشته نهج البلاغه، مقام سوم کشوری را کسب نماید.

دکتر "بندر برامکی" ادامه داد: پیش از این نیز در مرحله دانشگاهی این جشنواره، این بهداشتکار دهان و دندان موفق شد رتبه اول این رشته را از آن خود کند.

گفتنی است "میرزایی" قصد دارد به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تندیس دریافتی از جشنواره را به خانواده های معظم شهدا، اهدا کند.