• 1402/09/29

پیوستن کارکنان و دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی کازرون به پویش ملی سلامت

همگام با پویش ملی سلامت در سراسر کشور، تیم کارشناسان و رابطان شبکه بهداشت و درمان با استقرار در دانشگاه علمی کاربردی کازرون، کارکنان و دانشجویان این مرکز آموزشی را غربالگری کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس مسوول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهید "پیرویان" این شهرستان با بیان اینکه فشارخون بالا و دیابت دو عامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی است، گفت: پویش ملی سلامت برای افراد بالای 18 سال از 20 آبان آغاز و تا 20 دی ادامه دارد.

"زهرا داودی" افزود: تیم کارشناسان بهداشت ضمن سنجش قندخون، فشارخون، قد، وزن و نمایه توده بدنی کارکنان و دانشجویان، خدمات مشاوره روان و تغذیه برای دانشجویان ورودی جدید نیز ارایه دادند.

او با اشاره به بالا بودن مرگ جوانان بر اثر سوانح و حوادث ترافیکی، از ارایه آموزش هایی در زمینه رانندگی ایمن و کنترل هیجانات به دانشجویان و توزیع پمفلت های آموزشی در این زمینه خبر داد.