• 1402/01/22

پیام مسوولان حوزه سلامت کازرون به مناسبت روز دندانپزشک

1402/01/22

رئیس و معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان کازرون با ارسال پیامی مشترک بیست و سوم فروردین، روز دندانپزشک، را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، در متن پیام دکتر "محسن معینی" و "زهرا طهماسبی" آمده است:

دندانپزشکان به عنوان اعضای تیم سلامت در بخش‌های پیشگیری و درمان بیماری‌های دهان و دندان و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه، نقش موثری در ارتقای سلامت جامعه دارند.

جایگاه سلامت دهان و دندان در ارتقای کیفیت زندگی و تندرستی جامعه بر کسی پوشیده نیست و در این راستا ما قدر دان زحمات و تلاش های بی شائبه دندانپزشکان خدوم هستیم.

روز دندانپزشک را به تمامی همکاران دندانپزشک، بهداشت کاران دهان و دندان و کارکنان واحد بهداشت دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان کازرون تبریک عرض نموده و برای همه تلاشگران این حوزه، عزت و سربلندی، سلامتی و توفیق روزافزون را از درگاه ایزد منان مسئلت می نماییم.