• 1402/09/13
پیام مسوولان حوزه سلامت کازرون به مناسبت روز جهانی داوطلب

رئیس و معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان کازرون با ارسال پیامی، چهاردهم آذر روز جهانی داوطلب را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، در متن پیام دکتر "محسن معینی" و "زهرا طهماسبی" آمده است:

روز جهانی داوطلب فرصتی جهت ترغیب و حمایت از خدمات داوطلبان نظام سلامت است.

داوطلبان و سفیران سلامت از جنس مردم‌ هستند که بدون هیچ گونه مزد و حقوقی فقط به خاطر عشق و انسانیت، رضای الهی و حس مسوولیت پذیری در برابر جامعه، به عنوان پل ارتباطی بین مسوولان حوزه سلامت و مردم، ضمن برقراری ارتباط مناسب با مردم در قالب برنامه ملی خودمراقبتی، با ارتقای سواد سلامت جامعه در حوزه‌های مختلف، سطح سلامت مردم را بهبود می‌بخشند.

بدون شک داوطلبان و سفیران سلامت به ‌عنوان بخشی از بدنه فعال جامعه در انتقال اهداف، مفاهیم و پیام‌های نظام سلامت، نقش محوری ایفا می کنند.

چهاردهم آذر مصادف با پنجم دسامبر، روزجهانی داوطلب با شعار "داوطلبان سلامت تار و پود مردمی سازی سلامت" را به داوطلبان و سفیران سلامت شهرستان کازرون تبریک عرض نموده، توفیق روزافزون این عزیزان را از خداوند منان مسئلت می نماییم.