• 1401/06/05
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون

پیام سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون به مناسبت فرارسیدن روز کارمند

1401/06/03

سرپرست شبکه بهداشت و درمان کازرون با ارسال پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به تمامی کارکنان شاغل در حوزه بهداشت و درمان شهرستان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، در متن پیام دکتر "محسن معینی" آمده است:

بسم  الله الرحمن الرحیم

هفته دولت فرصت مناسبی برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام رجایی و باهنر به عنوان الگوهای شایسته خدمتگزاری به مردم و تجلیل از خادمان و خدمتگزاران ملت است.

چهارم شهریور، سومین روز از هفته دولت و روز کارمند، روز تجلیل از انسان‌های شایسته‌ای است که هدفشان خدمت به مرم و کسب رضای پروردگار است.

همت و تلاش کارمندان، گره گشای زندگی انسان‌ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است، کار و فعالیت آنها، به‌عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و بیان است.

اینجانب وظیفه خود می دانم که روز کارمند را به تمامی کارکنان دولت به ویژه همکاران گرامی خود در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و برای همه این عزیزان از درگاه ایزد منان سلامتی، بهروزی و توفیق روزافزون خدمتگزاری به مردم را مسئلت می نمایم.