• 1402/01/30

پیام رئیس و معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان کازرون به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

1402/01/30

رئیس و معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان کازرون با ارسال پیامی مشترک، سی ام فروردین روز علوم آزمایشگاهی را به تلاشگران این عرصه تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، در متن پیام دکتر "محسن معینی" و "زهرا طهماسبی" آمده است:

تلاشگران حوزه علوم آزمایشگاهی، دیده بانان گمنام عرصه های سلامت کشور هستند که با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماری ها را از آن خود نموده و با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته اند.

روز آزمایشگاه، روز سپاس از جان‌ها و اندیشه‌های والایی است که در پویایی نظام سلامت خالصانه تلاش می کنند.

ضمن تبریک سالروز ولادت دانشمند بزرگ حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی و روز آزمایشگاه به همکاران علوم آزمایشگاهی حوزه سلامت کازرون، امیدواریم همواره در جهت نیل به هدف نهایی این مجموعه که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است، بیش از پیش موفق و پیروز باشید.