• 1400/12/04

پیام تبریک مسوولان حوزه سلامت کازرون به مناسبت روز مهندس

1400/12/04

رییس و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کازرون با ارسال پیامی مشترک، فرارسیدن پنجم اسفند سالروز میلاد خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را به جامعه مهندسان به ویژه مهندسان حوزه‌ سلامت تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، در متن پیام دکتر "بندر برامکی" و "زهرا طهماسبی" آمده است:

نگاه علمی و تخصصی به زندگی بشر در تمام دوران‌ها اهمیت ویژه‌ای داشته و در این زمینه دانشمندان پرافتخار ایرانی نظیر خواجه نصیرالدین طوسی، فارابی، ابوریحان بیرونی و ابن سینا موید این ادعا و در عصر حاضر نیز الهام بخش طرح‌های نو در جهان به شمار می‌روند.

روز مهندس روز تجلیل از استعداد، توان و اراده ایران و ایرانی، روز پاسداشت خلاقیت، ابتکار، نوآوری و ابداع در عرصه اندیشه و عمل و روز گرامیداشت پیشگامان پیشرفت و سازندگی در کشور است.

ضمن تقدیر از زحمات تلاشگران عرصه مهندسی؛ این روز را به همه مهندسان به ویژه مهندسان خانواده حوزه سلامت تبریک می‌گوییم و توفیقات روزافزون این قشر پرتوان را در کمک به توسعه و پیشرفت، از درگاه خداوند متعال خواستاریم.

گفتنی است به همین مناسبت طی آیینی از سوی رییس و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان از مهندسان شاغل در این شبکه قدردانی شد.