• 1400/02/14
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون

پیام تبریک مسوولان حوزه سلامت کازرون به مناسبت روز جهانی ماما

1400/02/14

رییس و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کازرون با ارسال پیامی مشترک پانزدهم اردیبهشت، روز جهانی ماما، را به جامعه مامایی این شهرستان تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، در متن پیام دکتر "بندر برامکی" و "زهرا طهماسبی" آمده است:

بسم  الله الرحمن الرحیم

جامعه مامایی حامیان اصلی سلامت زنان، کودکان و خانواده‌ها به شمار می‌آیند که با تضمین سلامت مادران و نوزادان، زندگی، نشاط و شادابی را در جامعه به ارمغان می آورند.

در سالیان اخیر، با تلاش و همت والای این قشر تلاشگر و فداکار، شاهد بهبود قابل‌ توجه در شاخص‌های مهم سلامت مادر و نوزاد در سطح جامعه بوده‌ایم که نشانگر نقش تاثیرگذار ماما در نظام بهداشت و سلامت است.

روز جهانی ماما، به بهانه تقدیر از پیشگامان ارتقای بهداشت و سلامت جامعه فرصت مناسبی است، برای تکریم و تجلیل از این قشر صبور، مخلص و زحمتکش.

نقش مهم و حیات‌بخش ماما در حوزه سلامت را ارج نهاده و ضمن تبریک روز جهانی ماما به ماماهای شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، سلامتی و توفیق روزافزون آنان را در انجام مسوولیت‌های بزرگ خود از درگاه احدیت مسالت می نماییم.