• 1398/06/02

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان کازرون به مناسبت روز پزشک

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون تاکید کرد: نقش موثر پزشکان در تامین سلامت جامعه

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، در پیامی به مناسبت روز پزشک، بر نقش پزشکان در تامین سلامت جامعه تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، دکتر "بندر برامکی" در این پیام با گرامیداشت اول شهریور، روز پزشک، از تلاش های پزشکان در عرصه سلامت، تقدیر کرد.

در متن این پیام آمده است:

سلامت سرمایه ارزشمندی است که حفظ و ارتقا آن جزو مهمترین تلاش های زندگی روزمره انسانها محسوب می شود.

پزشکان ضامن سلامت جامعه ، امنیـت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستندکه درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند.

روز پزشک فرصت مغتنمی است تا از همه همکاران خدوم و دلسوز جامعه پزشکی، به ویژه پزشکان سخت کوش و خستگی ناپذیر شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون قدردانی نموده، سلامت و بهروزی را از درگاه خداوند متعال برای این عزیزان خواستار شویم.

دکتر بندر برامکی

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون