• 1400/06/04
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان کازرون به مناسبت روز داروساز

1400/06/04

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون با ارسال پیامی پنجم شهریور، روز داروساز، را به جامعه داروسازان این شهرستان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، در متن پیام دکتر "بندر برامکی" آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پنجم شهریور میلاد دانشمند بزرگ ایرانی محمد بن زکریای رازی است که به‌عنوان روز داروساز در کشور نام‌گذاری شده است.

داروسازی رشته‌ای است که در کنار پزشکی به کمک مردم شتافته و باعث کاهش درد و رنج بیماران می‌شود.

روز داروساز، یادآور نقش حیاتی و بی بدیل جامعه داروسازان کشور است که سهم بسزایی در تکمیل زنجیره ارایه خدمات سلامت دارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای مدافع سلامت، این روز را به جامعه داروسازان شهرستان کازرون تهنیت عرض نموده و امید است با همدلی همه عزیزان، گام های استواری در راستای اعتلای سلامت مردم برداشته شود.

دکتر بندر برامکی

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون