• 1402/02/14

پایش مستمر سلامت در برنامه پزشکی خانواده با مراجعه به مراقب سلامت

1402/02/14

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان کازرون با حضور در دبیرستان دخترانه "هانیه" ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم، اهداف پزشکی خانواده در دسترسی همه به خدمات سلامت را بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، معاون بهداشت شبکه با بیان جایگاه ویژه معلمان به عنوان تربیت کنندگان نسل آینده ساز کشور، به تقارن هفته سلامت و هفته بزرگداشت مقام معلم اشاره کرد و گفت: سلامتی بالاترین نعمت الهی و مسوولیتی همگانی است و تحقق اهداف آن به مشارکت تمام اقشار جامعه بستگی دارد.

"زهرا طهماسبی" ضمن تاکید بر اهمیت برنامه پزشکی خانواده در ترویج سبک زندگی سالم و فرهنگ خودمراقبتی، افزود: غربالگری، شناسایی زودهنگام بیماری ها و درمان به موقع آنها از مهمترین مزایای پزشکی خانواده است.

او ضمن برشمردن نوع خدمات پزشک خانواده و مراقبین سلامت، از دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت خواست برای پایش مستمر سلامت خود و خانواده، به مراقبان سلامت مراجعه کنند.