• 1399/12/26
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون

پایش اجرای برنامه واکسیناسیون کرونا در کازرون از سوی ناظر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

1399/12/26

رییس شبکه بهداشت و درمان کازرون از انجام پایش و ارزیابی طرح واکسیناسیون کرونا در این شهرستان از سوی ناظر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، دکتر "بندر برامکی" گفت: رییس گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه با حضور در ستاد مرکز بهداشت شهید "پیرویان" مستندات اجرای طرح واکسیناسیون کرونا را بررسی کرد.

او افزود: مهندس "خوبیار جعفری" از پایگاه سلامت شهید "اسماعیلی" به عنوان اولین پایگاه ضمیمه در طرح واکسیناسیون کرونا در شهرستان نیز بازدید و محل انجام واکسیناسیون را بر اساس چک لیست نظارتی ارزیابی کرد.

برامکی ادامه داد: این ناظر دانشگاهی پس از بازدید در نشستی که با حضور "زهرا طهماسبی" معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان، "صمد پورمند" کارشناس مسوول واحد مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت شهید پیرویان و "مسعود شیبانی" مدیر آموزشگاه بهورزی کازرون داشت توانمندی ها و نیازمندی های پایگاه اختصاص داده به اجرای طرح واکسیناسیون را مطرح کرد.