• 1399/01/26

پایان دوران قرنطینگی پزشک مرکز خدمات جامع سلامت انارستان

1399/01/26

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، پایان دوران قرنطینگی پزشک خانواده مرکز خدمات جامع سلامت انارستان را خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون،دکتر "بندر برامکی" گفت: پزشک خانواده مرکز خدمات جامع سلامت انارستان که پیش از این به دلیل شک ابتلای او به کروناویروس قرنطینه خانگی شده بود، از روز شنبه 30 فروردین با پایان دوران قرنطینگی فعالیت خود را در این مرکز به روال قبل آغاز خواهد کرد.
او با اشاره به سلامت این پزشک بر اساس نتایج بررسی های آزمایشگاهی و اسکن ریه، علت اعمال قرنطینه خانگی چهارده روزه او را حفظ سلامت کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت انارستان و اهالی منطقه، عنوان کرد.
این مقام مسوول شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون ضمن توصیه به اهالی روستای انارستان مبنی بر حفظ آرامش و آسودگی خاطر در مورد سلامت کامل این پزشک، "در خانه ماندن"، رعایت اصول بهداشتی و حفظ فاصله گذاریاجتماعی را راهکاری موثر در راستای پیشگیری از ابتلا به کروناویروس برشمرد.