• 1402/10/02

همزمان با پویش ملی سلامت انجام شد؛ خطرسنجی بیماری های قلبی عروقی ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان کازرون

همزمان با پویش ملی سلامت خطرسنجی بیماری های قلبی عروقی ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان کازرون انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، معاون بهداشت شبکه با اشاره به پویش ملی سلامت از 20 آبان 1402 تا 20 دی در سراسر کشور با هدف غربالگری و شناسایی بیماری های قلبی عروقی، گفت: کارکنان شبکه بهداشت و درمان با شرکت در این پویش، نسبت به غربالگری بیماری های قلبی عروقی خطرسنجی شدند.

"زهرا طهماسبی" افزود: سنجش فشارخون، قندخون، چربی خون، اندازه گیری قد، وزن و نمایه توده بدنی کارکنان ستاد شبکه بهداشت و درمان انجام و به افرادی که به عنوان پیش فشارخون و پیش دیابت شناسایی شدند توصیه های تغذیه ای و تغییر سبک و شیوه زندگی ارایه شد.

او با بیان اینکه فشارخون بالا به عنوان بیماری خاموش و بدون علامت، می تواند موجب معلولیت، ناتوانی و مرگ های زودهنگام شود، از افراد بالای 18 سال خواست با مراجعه به خانه های بهداشت، پایگاههای سلامت، پایگاههای پزشک خانواده و مراکز خدمات جامع سلامت، وضعیت سلامت خود را ارزیابی کنند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,اخبار واحدها