• 1401/01/31

نظارت کارشناسان سلامت محیط کازرون بر رعایت پروتکل های بهداشتی در خوابگاه های دانش آموزی و دانشجویی شهرستان

1401/01/31

همزمان با بازگشایی خوابگاه های دانش آموزی و دانشجویی، کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون از این اماکن بازدید می کنند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس مسوول واحد سلامت محیط شبکه گفت: در بازدید کارشناسان سلامت محیط از خوابگاه ها، مواردی مانند فاصله گذاری اجتماعی، بهداشت و حفاظت فردی، بهداشت مواد غذایی، وضعیت تهویه، کارت واکسیناسیون علیه کرونا، غربالگری و شناسایی دانش آموزان و دانشجویان مبتلا به کرونا، مراقبت و بازتوانی آنها را بر اساس چک لیست پایش اجرای دستورالعمل راهنمای گام دوم مبارزه با کووید19، بررسی می کنند.

مهندس "محمد احمدی" با تاکید بر ضرورت تکمیل واکسیناسیون دانشجویان و دانش آموزان، از مدیریت خوابگاه ها خواست از طریق تلفن همراه با مراجعه به سامانه الکترونیکی vcr.salamat.gov.ir/fa نسبت به مشاهده و دریافت کارت دیجیتال الکترونیکی افراد اقدام کنند.