• 1399/04/24

نظارت کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون بر گندزدایی مراکز خدمات جامع سلامت

1399/04/24

کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون بر گندزدایی مستمر مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی این شهرستان، نظارت می کنند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید پیرویان گفت: با توجه به آغاز موج دوم شیوع کروناویروس در این شهرستان و در راستای کاهش میزان آلودگی محیط، کارشناسان این واحد بر انجام گندزدایی مستمر مراکز خدمات جامع سلامت به ویژه مرکز شانزده ساعته "قدس" نظارت می کنند.

مهندس "محمد احمدی" گفت: تمامی اتاق ها، راهروها و سالن انتظار مراجعان در مراکز خدمات جامع سلامت با محلول های ضدعفونی کننده از سوی نیروهای خدماتی و با نظارت کارشناسان بهداشت محیط گندزدایی می شود.

این کارشناس بهداشت محیط از مردم خواست هنگام مراجعه به این مراکز با استفاده از ماسک در حفظ سلامت خود و دیگران سهیم باشند.