• 1399/06/25
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون

نظارت کارشناسان بهداشتی بر اجرای پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کرونا در مدارس شهرستان کازرون

1399/06/17

کارشناس مسوول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون از انجام ارزیابی و نظارت کارشناسان بهداشتی این مرکز بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی پیشگیری از کرونا در مدارس این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، "زهرا داودی" گفت: بر اساس مصوبه شورای ارتقای سلامت مناطق چهارگانه آموزش و پرورش، کارشناسان بهداشتی اجرای پروتکل های پیشگیری و کنترل کروناویروس در مدارس را بر اساس چک لیست، پایش و ارزیابی کردند.

او افزود: از 291 مدرسه ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم قبل و حین بازگشایی مدارس بازدید و گزارش مستندات آن به معاونت بهداشتی دانشگاه ارسال شد.

این کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس از والدین و دانش آموزان خواست با رعایت نکات بهداشتی مانند حفظ فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و محلول های ضدعفونی کننده دست در راستای قطع زنجیره انتقال کروناویروس و پیشگیری از شیوع مجدد بیماری تلاش ورزند.سمیه تدینی