• 1400/09/17

نشست کمیسیون اجرایی ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی در فرمانداری ویژه کازرون

1400/09/17

کمیسیون اجرایی ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی با بررسی تصادفات شهرستان کازرون در فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس مسوول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون با بیان اینکه سوانح و حوادث ترافیکی نخستین علت فوت جوانان شهرستان است، گفت: حفظ سلامت جوانان به عنوان نیروی مولد و کارآمد جامعه یکی از اولویت ها و هدف های نظام سلامت است که در این راستا آموزش و فرهنگ سازی در زمینه رانندگی ایمن نقش موثری در پیشگیری از مرگ جوانان به دلیل سوانح رانندگی ایفا می کند.

"زهرا داودی" بر ضرورت همکاری و تعامل بین بخشی در راستای جلب مشارکت جوانان در پیشگیری از بروز رفتارهای پرخطر در رانندگی و اجرای طرح ایمنی موتورسواران با ایجاد کمپین های آموزشی برای آگاه سازی این گروه سنی در مدارس، دانشگاه ها، باشگاه های ورزشی و پادگان ها تاکید کرد.

این نشست با حضور سرپرست فرمانداری ویژه و جمعی از مسوولان ادارات شهرستان برگزار و ضمن ارایه گزارش تصادفات جاده ای در سال جاری از سوی مسوول اورژانس 115 کازرون، راهکارهایی در زمینه کاهش آمار این حوادث ارایه و مصوب شد تمامی ادارات اقدامات ضروری در زمینه ایمن سازی نقاط حادثه خیز و فرهنگ سازی رانندگی ایمن را انجام و گزارش اقدامات را به فرمانداری ارسال کنند.

این نشست با حضور "احمدرضا کشتکاران" معاون حمل و نقل و دبیر شورای ترافیک استانداری فارس، "امیرحسین مرادی" سرپرست فرمانداری ویژه کازرون و جمعی از مسوولان ادارات برگزار شد.