• 1398/08/27

نشست کمیته بحران شبکه بهداشت و درمان کازرون

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، از برگزاری جلسه مدیریت بحران در این شبکه بهداشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، دکتر "بندر برامکی" گفت: به منظور هم اندیشی در راستای ارایه بهتر خدمات سلامت به مردم در بحران های احتمالی، کمیته مدیریت بحران شبکه بهداشت و درمان کازرون برگزار شد.

او در این نشست بر آمادگی تمامی واحدهای ستادی، پیش بینی و شناسایی آسیب های احتمالی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم در مواقع مواجهه با بحران تاکید کرد.

این مقام مسوول شبکه بهداشت و درمان خواستار عملکرد هوشیارانه مرکز پیام اورژانس 115 در اعزام نیروهای عملیاتی به صحنه های امدادخواهی شد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان نیز ضمن بیان مصوبات جلسه مدیریت بحران معاونت بهداشتی دانشگاه، از جمله این مصوبات به حضور فعال پزشکان خانواده در محل خدمت، پیش بینی تامین واکسن های مورد نیاز و حفظ زنجیره سرما در صورت قطع برق و هماهنگی بین مراکز خدمات جامع سلامت با بیمارستان اشاره کرد.

"زهرا طهماسبی" بر نظارت بیشتر کارشناسان بهداشت محیط بر شبکه های آبرسانی تاکید و مقرر شد یک دستگاه موتورسیکلت برای انجام فعالیت ها و خدمات اضطراری در اختیار این واحد قرار داده شود.

این نشست با حضور تمامی مسوولین واحدهای ستادی شبکه و مرکز بهداشت شهید پیرویان در دفتر ریاست شبکه بهداشت برگزار شد.