• 1399/07/20
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون

نشست بررسی و هماهنگی تامین تجهیزات مورد نیاز مراکز خدمات جامع سلامت جره و بالاده در شبکه بهداشت و درمان کازرون

1399/07/20

نشست بررسی نیازمندی های بهداشتی بخش جره و بالاده در دفتر ریاست شبکه بهداشت و درمان کازرون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، رییس شبکه گفت: با هدف بهبود و ارتقای کیفیت سطح ارایه خدمات سلامت در بخش جره و بالاده، نشست هماهنگی و بررسی تجهیزات مورد نیاز مراکز خدمات جامع سلامت این بخش برگزار شد.

دکتر "بندر برامکی" افزود: تامین نیروی کارشناس بهداشت محیط، تامین دستگاه تصفیه آب، گازکشی و محوطه سازی و تجهیز پانسیون پزشک مرکز خدمات جامع سلامت جره، همچنین تامین داروهای ترالی اورژانس و تجهیزات مورد نیاز مرکز تسهیلات زایمانی بالاده،  آموزش شیوه استفاده از دستگاه الکتروکاردیوگرافی، دی سی شوک و مانیتورینگ قلبی به کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت بالاده و ارزیابی مستمر عملکرد کارکنان این مرکز از سوی کارشناسان ستاد مرکز بهداشت شهید "پیرویان" از جمله موضوعات مورد بررسی در  این نشست بود.

این نشست با حضور "زهرا طهماسبی" معاون بهداشتی و جمعی از کارکنان ستاد شبکه بهداشت و درمان کازرون برگزار شد.