• 1400/11/05
به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت علی (ع)؛

مبلغ یکصد میلیارد ریال وام به اعضای صندوق قرض الحسنه دانشگاه اختصاص یافت

1400/11/05

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از اختصاص مبلغ یکصد میلیارد ریال برای پرداخت وام به اعضای صندوق قرض الحسنه دانشگاه، به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت علی (ع) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» با اعلام این خبر گفت: با توجه به مصوبه اخیر هیات مدیره صندوق قرض الحسنه دانشگاه، به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت علی (ع)، به 600 نفر نخست از اعضایی که در سامانه صندوق قرض الحسنه دانشگاه ثبت درخواست کرده باشند، بدون طی مدت زمان انتظار، وام پرداخت می شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اظهار کرد: تمامی خدمات صندوق قرض الحسنه دانشگاه به صورت الکترونیک و از طریق سامانه sandogh.sums.ac.ir به صورت غیر حضوری قابل انجام است