• 1401/06/02

قدردانی مسوولان حوزه سلامت کازرون از پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت روستای مهرنجان

1401/06/02

از سوی مسوولان حوزه سلامت کازرون در آیینی به مناسبت روز پزشک، از پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت "مهرنجان" از توابع این شهرستان قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، سرپرست شبکه در این آیین خطاب به پزشکان این مرکز بهداشتی، گفت: روز پزشک یادآور جایگاه ارزشمند و تلاش جامعه پزشکی است که همواره برای حفظ و تامین سلامت جامعه با ایثار و عشق، به خدمت رسانی در عرصه پزشکی می‌پردازند.

دکتر "محسن معینی" افزود: در طول دو سال و نیم گذشته تلاشهای ایثارگرانه و از خود گذشتگی دست اندرکاران حوزه سلامت به ویژه پزشکان که در شرایط دشوار همه گیری کووید19، سختی ها و خطرات را به جان خریدند و با از خودگذشتگی به میدان مبارزه با ویروس کرونا آمدند بر کسی پوشیده نیست.

در این آیین که "زهرا طهماسبی" معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان کازرون نیز حضور داشت با اهدای لوح از پزشکان این مرکز قدردانی شد.