• 1400/06/13

قدردانی مدیر آموزش و پرورش کازرون از عملکرد مسوولان حوزه سلامت در زمینه اجرای طرح واکسیناسیون فرهنگیان

1400/06/13

"امیر حسین جمشیدی" مدیر آموزش و پرورش کازرون و هیات همراه، در آیینی از مسوولان حوزه سلامت به پاس نوزده ماه مبارزه با ویروس کرونا و اجرای مطلوب طرح واکسیناسیون فرهنگیان، قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، رییس شبکه با بیان اینکه فرهنگیان پایه گزاران تمدن کشور هستند، گفت: زیرساخت فرهنگی جامعه ابتدا در خانواده و سپس در مدارس شکل می گیرد.

دکتر "بندر برامکی" افزود: با توجه به اینکه ارتقای سلامت نیازمند مشارکت های بین بخشی است، آموزش و پرورش به عنوان نهادی که به طور مستقیم با آموزش سر و کار دارد به نحو مطلوبی می تواند متولیان سلامت را در مسیر دستیابی به این هدف یاری رساند.

او اجرای طرح واکسیناسیون فرهنگیان را یکی از مولفه های ضروری برای حضوری شدن آموزش در مدارس برشمرد و ادامه داد: واکسیناسیون نوبت اول بیش از 90 درصد فرهنگیان کازرون انجام شده است و انتظار داریم با واکسیناسیون جمعیت باقی مانده فرهنگیان و سایر اقشار جامعه، زمینه حضوری شدن مدارس فراهم شود.

این آیین با حضور "زهرا طهماسبی" معاون بهداشتی و جمعی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان در دفتر رییس این شبکه برگزار شد.