• 1398/08/13

حضور مسوولان و کارکنان شبکه بهداشت و درمان کازرون در راهپیمایی یوم الله 13 آبان

مسوولان و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون همگام با دانش آموزان و اقشار مختلف مردم، با شرکت در راهپیمایی یوم الله 13 آبان، بار دیگر با آرمانهای امام (ره)، مقام معظم رهبری و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، رییس این شبکه بهداشت روز 13 آبان را روز اوج اقتدار ملی مردم مسلمان ایران دانست و گفت: با حضور پرشور در راهپیمایی یوم الله 13 آبان به استکبار جهانی ثابت می کنیم که همچون گذشته، در دفاع از میهن اسلامی و پاسداری از خون شهدای گلگون کفن، با صلابت و قدرت ایستاده ایم.

دکتر "بندر برامکی" حضور نسل جوان در راهپیمایی روز دانش آموز را تاثیرگذار در استمرار اقتدار ملی ایران اسلامی عنوان کرد.

شایان ذکر است مقصد انتهایی راهپیمایان، استادیوم شهدای شهرستان بود و پوشش امدادی مراسم را دو دستگاه آمبولانس اورژانس 115 برعهده داشتند.