• 1398/08/08
  • - تعداد بازدید: 155
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان کازرون بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی در دهه پایانی ماه صفر

در نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی تاکید شد: استفاده از ظروف مناسب برای مواد غذایی گرم

نظارت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید پیرویان، بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس، در دهه پایانی ماه صفر، شدت یافت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط این شبکه بهداشت گفت: نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر اماکن عمومی حساس، مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، ایستگاههای تهیه و توزیع نوشیدنی و مواد غذایی نذری و پیگیری موارد شکایات مردمی ثبت شده در سامانه رسیدگی به شکایات بهداشت محیط، در دهه آخر ماه صفر افزایش یافت.

 

"محمد احمدی" اضافه کرد: در این بازرسی ها علاوه بر تاکید به متصدیان مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی بر رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات و بهداشت مواد غذایی، پیرامون استفاده از ظروف مناسب برای مواد غذایی گرم و استفاده از روغن های مخصوص برای سرخ کردن مواد غذایی، نکاتی آموزشی به آنها ارایه شد.

 
 

این کارشناس بهداشت محیط از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، طی تماس با سامانه تلفنی 190 رسیدگی به شکایات بهداشت محیط، موارد را به کارشناسان این واحد اطلاع رسانی کنند تا بررسی و پیگیری شود.

 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 11431
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید