• 1400/02/11
  • - تعداد بازدید: 246
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون

تشدید نظارت بازرسان سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان کازرون بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

1400/02/11


معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کازرون از تشدید نظارت بازرسان سلامت محیط این شبکه بر رعایت پروتکل های بهداشتی در واحدهای صنفی فعال در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، "زهرا طهماسبی" گفت: با توجه به افزایش فعالیت مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی نظیر نانوایی ها، قنادی ها، شیرینی فروشی ها، آش فروشی ها، کله پزی ها و واحدهای عرضه غذای بیرون بر در ایام ماه مبارک رمضان، نظارت تیم های انفرادی و مشترک بازرسان سلامت محیط بر رعایت پروتکل های بهداشتی در این مراکز شدت یافته است.

 
 

او افزود: بازرسان سلامت محیط علاوه بر ارزیابی رعایت اصول بهداشتی مانند بهداشت فردی، بهداشت ابزار، تجهیزات کار و مواد غذایی، بر رعایت پروتکل های بهداشتی در شرایط همه گیری ویروس کرونا نظیر استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و استفاده از دستگاه کارتخوان به جای دریافت وجه نقد، نظارت می کنند.

طهماسبی ضمن تاکید بر اعمال برخورد قانونی با متخلفان، از مردم خواست تخلفات بهداشتی را در تماس با سامانه تلفنی 190 رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 40674
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید