• 1399/08/27
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون

تاکید معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کازرون بر انجام و ثبت واکسیناسیون روتین کودکان در سامانه سیب

1399/08/27

نشست معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کازرون با مراقب سلامت-ماما مراکز خدمات جامع سلامت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهید "پیرویان" برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، "زهرا طهماسبی" با اشاره به اهمیت انجام واکسیناسیون کودکان، از مراقب سلامت- ماماهای مراکز خدمات جامع سلامت خواست در خصوص پیگیری روزانه انجام واکسیناسیون جمعیت تحت پوشش از بدو تولد و پنج نوبت بعدی تا 18ماهگی و ثبت اطلاعات در سامانه سیب اقدام کنند.

او گفت: به دلیل شرایط بحران کرونا و احتمال مراجعه نکردن برخی خانواده به مراکز خدمات جامع سلامت برای دریافت مراقبت ها و واکسیناسیون اطفال، ضرورت دارد مراقب سلامت- ماماها علاوه بر پیگیری انجام واکسیناسیون گروه های هدف، گزارش روزانه اقدامات خود را به واحد مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت شهید "پیرویان" ارایه دهند.

این نشست با حضور کارشناسان مبارزه با بیماری های واگیر، کارشناس مسوول واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت شهید پیرویان و مراقب سلامت-ماما مراکز خدمات جامع سلامت برگزار شد.