• 1398/06/05

تاکید بر نقش مهم و تعیین کننده داروسازان در چرخه نظام سلامت

رییس شبکه بهداشت و درمان کازرون در پیامی به مناسبت روز داروساز بر نقش مهم و تعیین کننده داروسازان در چرخه نظام تامین سلامت تاکید کرد 98/6/5

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون در پیامی به مناسبت روز داروساز، بر نقش مهم و تعیین کننده داروسازان در چرخه نظام تامین سلامت کشور تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، دکتر "بندر برامکی" در این پیام با گرامیداشت پنجم شهریور، روز داروساز، از تلاشهای داروسازان قدردانی کرد.

در متن این پیام آمده است:

زکریای رازی بزرگ مردی که اعتبار نامش در تاریخ بشری همواره یادآور نگرش اصیل همه دانشمندان ایرانی به مقوله تحقیق بوده است.

داروسازان نقش مهم و تعیین کننده ای در چرخه نظام تامین سلامت و بهداشت و درمان کشور دارند.

روز داروساز فرصتی است تا از جامعه داروسازان به ویژه داروسازان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون قدردانی نموده، سلامت و بهروزی را از درگاه خداوند متعال برای این عزیزان خواستار شویم.