25 مهر 1403

• 1403/07/22
شبکه بهداشت و درمان کازرون

به مناسبت روز جهانی کودک انجام شد؛ دیدار با کودکان یکی از مهدکودک های کازرون

با حضور کارشناسان واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون در یکی از مهدکودک های شهرستان، هفته ملی کودک گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس سلامت خانواده مرکز بهداشت با اشاره به نامگذاری شانزدهم تا بیست و دوم مهر به عنوان هفته ملی کودک، گفت: روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی برای جلب توجه افکار عمومی به اهمیت دوران کودکی، نیازها و خواسته‌های این قشر آسیب پذیر جامعه است.

"سمیه رضانژاد" افزود: کودکان به عنوان برکت زندگی و سرمایه های آینده یک جامعه، برای رشد و تعالی خود نیازها و حقوقی دارند که باید به آنها توجه شود و در این میان، نقش خانواده در بالندگی شخصیت کودکان، بسیار بااهمیت است.

او اضافه کرد: در هفته ملی کودک با حضور در یکی از مهدکودک های کازرون، ضمن گرامیداشت این مناسبت، "سعیده شاه امیریان" کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت، نکاتی آموزشی در زمینه تغذیه سالم، اهمیت مصرف شیر و لبنیات، تخم مرغ و انواع گوشت برای رشد بهتر کودک و پرهیز از مصرف نوشیدنی های صنعتی و کاهش مصرف شیرینی و شکلات، به کودکان ارایه شد./س.تدینی

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,اخبار واحدها