• 1401/07/10

برگزاری کمیته درون بخشی سلامت نوجوانان در سال تحصیلی 1402-1401 در شبکه بهداشت و درمان کازرون

1401/07/10

کمیته درون بخشی سلامت نوجوانان در سال تحصیلی 1402-1401 در شبکه بهداشت و درمان کازرون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس مسوول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهید "پیرویان" گفت: با توجه به بازگشایی مدارس و احتمال افزایش شیوع بیماریهای واگیر به ویژه پدیکلوزیس (شپش سر)، طرح ضربتی غربالگری دانش آموزان بر اساس هماهنگی با اداره آموزش و پرورش از سوی کارشناسان بهداشتی انجام خواهد شد.

"زهرا داودی" افزود: بازدید کارشناسان بهداشتی از مدارس بر اساس چک لیست نسخه 10 مربوط به کنترل و پیشگیری از ابتلا به کووید19 در نیمه اول ماه مهر نیز انجام و نواقص موجود به اداره آموزش و پروش اعلام می شود.

او اضافه کرد: کارشناسان بهداشتی اجرای طرح های بهداشتی مانند مکمل یاری، بهداشت دهان و دندان، بوفه مدارس، آموزش مهارت های زندگی، کنترل اضافه وزن و چاقی دانش آموزان و پیشگیری از آنفلوآنزا را در بازدیدهای نظارتی از مدارس شهرستان، بررسی می کنند.

این نشست با حضور "زهرا طهماسبی" معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان کازرون و جمعی از کارشناسان ستاد مرکز بهداشت شهید پیرویان برگزار شد.