• 1403/02/29

برگزاری کارگاه آموزش احیاء قلبی ریوی پیشرفته ویژه تیم سلامت شبکه بهداشت و درمان کازرون و کوه چنار

مسول آموزشگاه بهورزی کازرون از برگزاری کارگاه یک روزه احیاء قلبی ریوی پیشرفته، ویژه تیم سلامت شبکه بهداشت و درمان کازرون و کوه چنار، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، "شیدا احیاکننده" با اشاره به تاثیر حضور تیم عملیات احیاء ورزیده و تعلیم دیده بر نتایج احیاء قلبی ریوی و نجات بیمار از مرگ، گفت: پزشکان، پرستاران، کارشناسان مامایی و بهیاران مراکز خدمات جامع سلامت دو شهرستان کازرون و کو چنار، با آخرین استانداردهای جهانی در زمینه احیاء قلبی ریوی پیشرفته به صورت تئوری و عملی،  آشنا شدند.

او افزود: مدرسان این کارگاه آموزشی،  "بهمن جمشیدی" مسوول اورژانس 115 کازرون و "امین داودی" کارشناس ارشد پرستاری بیمارستان حضرت امام علی (ع) این شهرستان بودند./س.تدینی

• کد خبری : 102005