• 1400/09/24

برگزاری وبینار آموزشی اصول تغذیه سالم ویژه طلاب شهرستان کازرون

1400/09/24

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون، طلاب این شهرستان را با اصول تغذیه سالم آشنا کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، "سعیده شاه امیریان" با بیان اینکه پایه ای ترین اصول رژیم غذایی سالم، رعایت سه اصل تنوع، تعادل و تناسب است، گفت: داشتن تغذیه سالم مهمترین فاکتور در کنترل بیماری ها و تقویت سیستم ایمنی است و آشنایی با گروه های غذایی و زیرمجموعه های آنها برای داشتن رژیم غذایی مناسب ضرورت دارد.

او افزود: مصرف قند، شکر، نمک، چربی زیاد و غذاهایی که مملو از این ترکیبات هستند موجب تضعیف سیستم ایمنی و افزایش احتمال ابتلا به بیماری های غیرواگیر می شود.

شاه امیریان با بیان اینکه مصرف روزانه میوه ها و سبزیجات به میزان دست کم 5 وعده، موجب تقویت سیستم ایمنی می شود، اضافه کرد: برای داشتن بدنی سالم، انجام فعالیت بدنی مناسب مانند دست کم 150 دقیقه پیاده روی در طول هفته، در کنار رعایت برنامه غذایی سالم، ضروری است.

این نشست آموزشی به شیوه وبینار و با حضور جمعی از طلاب حوزه علمیه کازرون برگزار شد.