• 1401/11/03

برگزاری نشست کمیته دانش در شبکه بهداشت و درمان کازرون

1401/11/03

نشست کمیته دانش شبکه بهداشت و درمان کازرون در دفتر مدیر اجرایی شبکه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس مسوول واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهید "پیرویان" این شهرستان و مدیر کمیته دانش شبکه گفت: تمامی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز که به سامانه رشد دسترسی دارند می توانند با مراجعه به سامانه دریافت ایده ها، ایده خود را ثبت کنند.

مهندس "محمدقاسمی راد" افزود: ایده های ثبت شده پس از استخراج از سوی مدیر کمیته دانش، در نشست ماهانه کمیته مطرح و با هم اندیشی سایر اعضای کمیته، بهترین ایده ثبت شده، به دانشگاه ارسال می شود.

این نشست با حضور "محمدیاسین دیوانی" مدیر اجرایی، "زهرا طهماسبی" معاون بهداشت و "مسعود ثابت نیا" رییس امور عمومی شبکه بهداشت و درمان کازرون و سایر اعضای کمیته برگزار و ضمن تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی مطلوب به کارکنان در زمینه مشارکت در ثبت ایده ها، مصوباتی در دستور کار قرار گرفت.