• 1399/05/08

برگزاری نخستین نشست آموزشی به شیوه وب کنفرانس با داوطلبان متخصص سلامت ادارات کازرون

1399/05/08

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون از برگزاری نخستین نشست آموزشی به شیوه وب کنفرانس، ویژه داوطلبان متخصص سلامت ادارات، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، "زهرا طهماسبی" با اشاره به ضرورت افزایش میزان آگاهی و دانش سلامت جامعه و فقدان شرایط برگزاری جلسات حضوری در بحران شیوع کروناویروس، گفت: نشست آموزشی اجرای برنامه عملیاتی سلامت کارکنان دولت به شیوه وب کنفرانس، با همکاری کارشناسان جلب مشارکت مردمی، آموزش سلامت، بهداشت حرفه ای و فناوری اطلاعات این شبکه برای داوطلبان متخصص سلامت ادارات برگزار شد.

او با اشاره به اهمیت سلامت کارکنان دولت به عنوان یکی از مهمترین اقشار جامعه و بازوی توانمند، کارآمد و مولد کشور در افزایش بهره وری سازمانی و اقتصادی، بر ضرورت اجرای بسته خدمت سلامت کارکنان برای تمامی دستگاه های اجرایی تاکید کرد.

طهماسبی ارتقای سلامت محیط کار، کاهش میزان آسیب شغلی، بهبود عملکرد و بهره وری سازمانی، افزایش رضایت شغلی و روحیه کاری، افزایش سلامت و رفاه جمعی و روانی، بهبود فرآیند اشتغال در روابط بین فردی کارکنان و به طور کلی اتخاذ شیوه زندگی سالم را از اهداف اجرای برنامه سلامت کارکنان دولت برشمرد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان اضافه کرد: "فاطمه بنیادی" کارشناس آموزش سلامت، "محمد قاسمی راد" و "لیلا طهماسبی" کارشناسان واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهید "پیرویان" و مدرسان این نشست ضمن آموزش روند کلی اجرای بسته خدمت سلامت کارکنان دولت، شناسایی عوامل تهدید کننده سلامت، تهیه و تدوین برنامه عملیاتی و ایجاد محیط کار سالم را از داوطلبان متخصص سلامت ادارات خواستار شدند.

او ابراز امیدواری کرد با تداوم برگزاری نشست های آموزشی با داوطلبان متخصص سلامت ادارات، گام های موثری در حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه برداشته شود.