• 1398/09/10

برگزاری مانور ایمنی در برابر زلزله در مدارس شهرستان کازرون

مسوول مرکز فوریت های پزشکی اورژانس 115 کازرون، از برگزاری مانور زلزله در مدارس شهرستان با همکاری سازمان هلال احمر، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، "بهمن جمشیدی" ضمن اعلام این خبر گفت: به منظور آگاهی بخشی و آموزش مهارت های عملی به دانش آموزان در مواجهه با زلزله، مانور ایمنی در برابر زلزله، در هشت مدرسه شهرستان برگزار شد.

او ادامه داد: با توجه به اینکه دانش آموزان در محیط مدرسه در معرض خطرات ناشی از زلزله قرار دارند، این مانور برگزار و دانش آموزان با نکات ایمنی مورد نیاز برای نجات جان خود و پناه گیری اضطراری آشنا شدند.

مسوول اورژانس 115 کازرون افزود: در مرحله اجرای این مانور، با شبیه سازی صحنه زلزله، دانش آموزان در شرایط مواجهه با حادثه قرار گرفتند و با اتکای به آموزش های فراگرفته شده، به کمک مصدومان شتافتند.

جمشیدی ابراز امیدواری کرد با تداوم و هدفمند برگزار کردن اینگونه از آموزش ها در مدارس، گامی موثر در راستای افزایش کیفی و کمی مهارت های عملی دانش آموزان برداشته شود.